Einde zomervakantie!!
Jazeker, de vakantie zit er op. EINDELIJK! Ik moet zeggen, na 6 ½ week (waarvan ik er 2 gelukkig thuis in Nederland doorbracht) vrij te hebben gehad is Modupe er behoorlijk aan toe om weer naar school te gaan, en dan heb ik ook weer eens tijd voor mezelf.
Van het zwemmen en de kinderboerderij is helaas niks terecht gekomen, zoals ik al half en half had verwacht, maar we hebben zat andere leuke dingen gedaan zoals experimenteren met maïzena en water (super interessant goedje; als je er hard op slaat is het een vaste substantie, maar als je er heel langzaam in roert is het gewoon vloeibaar) en het maken van een vulkaan (je kent het wel, cola en mentos...)
Anyway, zoals ik hierboven al eventjes noemde ben ik 2 weken thuis op vakantie geweest. Heb nooit geweten dat het zo fijn kan zijn om gewoon lekker thuis te zijn. Hartstikke druk geweest natuurlijk, want heb van alles gedaan. Feestje in Limburg van mn oom, galafeestje van vrienden, naar Duitsland op visite bij mn tante, met vrienden uit eten, en ga zo maar door. Het was super peoples, thanks!
Toen ik terugkwam van vakantie was Dante er nog 2 dagen, en toen bracht Seun hem ook naar huis. En toen was het toch wel fijn ook ook weer gewoon wat rust te hebben met alleen Modupe, die het ondanks dat ze het leuk had gehad met Dante, toch wel fijn vond om mij weer voor zichzelf te hebben :P
Inmiddels ben ik ook al bijna de hele week druk aan de Zumba (had n dvd'tje gedownload om eens uit te proberen samen met Modupe) en het gaat hartstikke goed. Helaas is Dupe t al helemaal zat en ze vind er niks aan. Ze wou het supergraag proberen, maar ik denk dat alles een beetje omsloeg toen ze erachter kwam dat het wel daadwerkelijk inspannend is om te doen ;)
Hoe dan ook, ik vind het hartstikke leuk, maar loop dus wel al de hele week met spierpijn. Hoop dat dat binnenkort over gaat. Het belangrijkste eraan vind ik dat ik er (hopelijk) weer wat fitter van word, want momenteel slaat mijn conditie helemaal nergens op. Ik probeer dus wat gezonder te gaan leven. Nu maar hopen dat ik het inderdaad vol kan houden om iedere dag op zn minst één 20-minute-work-out te doen. Ik heb inmiddels 3 dvd's met op elk 2 verschillende workouts dus variatie genoeg lijkt me zo.
En wat gaat de tijd toch hard, nog 2 dagen en dan kom ik (yep, alweer!) naar huis voor t weekend vanwege onze familiedag. Lekker klimmen in t klimbos! Superveel zin in ook om iedereen te zien uiteraard. En zaterdag pannenkoeken eten!!!
Oké, nu moet ik gaan om Dupe naar school te brengen. Tot in t weekend iedereen! xx
hoi Martine,
Ja, zo gaat dat met vakanties.....superblij als iedereen weer naar school kan hahahaha..!!!! welkom in de wereld der volwassenen.
Hey ik zie er naar uit om je vrijdag weer te zien. Heb vandaag boodschappen gedaan voor de familiedag en ben doooooooodmoe!!! Lekker even relaxen nu :)
XOXOX