About Mo and Martine ;)
(titel is geinspireerd door Modupe)
Hallo allemaal,
Zo dat is dan alweer een heeeele tijd geleden :) Hoop dat jullie t niet erg vinden, maarja, er zijn nu eenmaal serieus internet issues...
Hopelijk van t weekend eindelijk gemaakt! Anyways, ja er is van alles gebeurd uiteraard, het meeste kan ik me al niet eens meer herinneren. Heb een aantal uitstapjes ondernomen met Modupe, waaronder eentje naar de kinderboerderij waar pasgeboren lammetjes waren!! Heb er een heleboel leuke foto's genomen, maar helaas kan ik die pas uploaden als i-net gefixt is. Geen foto's nog dus...
Erg jammer, want ik heb een paar hele leuke waar Modupe en ik lammetjes de fles mochten geven. Ik vind schapen nog steeds geweldig, dus ik was helemaal in mn element. Dupe was helaas een beetje bang voor ALLE dieren... Desondanks bleek ze het toch erg leuk gevonden te hebben.
Eens even denken, wat heb ik verder nog gedaan in al die tijd?
We zijn een paar keer naar het centrum geweest om een spel te kopen, dat was wel leuk. We zijn inmiddels al 3 bordspellen rijker: de betoverde doolhof, headbands en wie is het?
Erg leuk maar nu word ik om de halve minuut gevraagd of we alsjeblieft n spelletje kunnen spelen. Ach, iig beter dan de hele tijd Disney channel op tv. Ken inmiddels alle feitjes, who's hating, who's dating, van daadwerkelijk alle shows atm. Waar zijn die goeie ouwe programma's gebleven die er in onze tijd op tv waren?? Vrouwtje theelepel, Sinbad de zeeman, Boesboes??
Ja, die kinderen van tegenwoordig missen een hele hoop.
Verder ben ik een keer teruggegaan naar Nottingham, om een avondje te stappen met die jongens van de vorige keer. Davide was inmiddels al terug naar Duitsland en dat was heel erg jammer, omdat hij juist degene was die iedereen elke keer mee kreeg en het gezellig maakte. Stuk voor stuk viel iedereen af en uiteindelijk waren alleen Uttaran en ik nog over om uit te gaan. Als ik dat vantevoren geweten had, was ik helemaal niet gegaan.
Op zich wel een gezellige avond gehad, maar een flinke tegenvaller vergeleken de vorige keer. Ondanks dat toen alles van me gestolen werd, heb ik toen een beter avond gehad.
Verder is mijn bloedeigen moeke een paar dagen op visite gekomen. Ook dat was heel erg leuk. Ze had een paar dagen gepland in een guesthouse, de anchorlodge. Ze zou daar woensdag aankomen, en dan van donderdag t/m zondag hier bij mij in huis komen (de familie was zelf ook weg) en dan zondagnacht t/m dinsdag terug in de guesthouse.
Echter na er 1 nacht geslapen te hebben verklaarde ze er nooit meer terug te willen gaan, vanwege de vreselijke, ongezonde staat waarin het guesthouse zich bleek te bevinden. We besloten om een nieuw hotel voor haar te vinden. Verder hebben wij samen Peterborough verkend, en zijn ook een dagje uit geweest naar Nottingham. We zijn een paar keer naar de bios geweest, hebben heerlijk gekookt uit de kookboeken die mijn moeder gelukkig voor me mee had genomen, en helaas veel te veel geld uitgegeven.
Toen we op zoek gingen naar een nieuw hotel voor die laatste 2 nachten, schrokken we toch wel heel erg van de prijzen. Voor 2 nachten konden we niks vinden onder de 120 pond! Hartstikke prijzig, dus ik smste de familie of er misschien een mogelijkheid was of mamsje bij mij op de kamer mocht totdat ze weg ging. Gelukkig geen enkel probleem! Zondagavond kwam de familie dus weer thuis, en als bedankje hebben mijn moeder en ik heerlijk voor ze gekookt op maandag (moeders heeft het meest gedaan!)
Modupe ging bij Yinka op de kamer, en uiteindelijk hoefden mijn moeder en ik dus geen bed te delen samen. Ook Modupe was erg dol op mijn moeder en het was hartstikke gezellig met zn allen.
Op maandagmiddag zijn we nog naar Rio geweest met Dupe, maar die was dat weekend met haar ouders ook al 2 keer naar de bios geweest dus die kon zich niet meer zo concentreren, maar al met al was het een hartstikke leuke week geweest, thnx mams :)
Ohja, misschien zal het jullie wel verbazen, maar ik kan met trots zeggen dat ik inmiddels aardig goed kan koken! Haha tsja, dat mag inmiddels ook wel na bijna 2 maanden. Ik vind het in ieder geval erg leuk om te doen, en gelukkig is het nog niet een keer mislukt. Als ik weer thuis ben, zijn jullie van harte welkom om een keertje mee te eten.
Verder kan ik zo gauw eigenlijk niks bedenken. Beetje jammer van alles wat ik alweer vergeten ben, maar als het internet weer gemaakt is zal ik wel weer wat vaker posten!
Heel veel groetjes en tot augustus iedereen!!
Hoi Martine, fijn dat het zo goed gaat daar! Wat leuk ook dat je moeder er was, zal wel fijn geweest zijn he!
En ja... waar die kinderprogramma's zijn gebleven weet ik wel, Kindernet! Elke dag te zien hier ;)
Hallo Martine, leuk dat we weer een bericht van jou hebben. Ik had je moeder afgelopen week aan de telefoon en ik zei haar nog, dat ik je verslagen miste.
Maar je hebt het daar erg naar je zin [en even geen internet], dat is veel belangrijker.
Fijn om te lezen dat je het zo fijn hebt in dit gezin. En dat je van het bezoek van je moeder hebt genoten[net als zij].Veel lieve groeten Bert en Hannie
hallo lieve lieve lieve Martine :)
Allereerst sorry voor de (TE) late reactie, maar ik ben druk bezig met de verhuur van de kamer boven nu Joyce de huur heeft opgezegd per 1 augustus. Ik had de advertentie vanmiddag op kamernet gezet en heb nu al 4 reacties.....allemaal mannen lol.... En misschien wel een goeie opvolger voor Joyce: een jongen die nu aan de politie academie gaat beginnen :))
Zorg er maar voor dat je familie een monteur inhuurt voor dat internet!!!!!!!!
Hey...en geef Modupe maar een knuffel van mij.
Heeeeeel veel an liefs van je mams XOXOX