Over 5 dagen is het dan zo ver!
Inmiddels komt alles heel erg dichtbij: het vliegticket is gekocht, de tassen zijn (bijna) gepakt, en het komt er nu op neer om zoveel mogelijk vrienden en familie in deze laatste paar dagen nog te zien.
Ongelooflijk hoe tijd zowel kan kruipen als kan vliegen. Het leek nog zo ver weg, en nu nog slechts enkele dagen en het avontuur is begonnen!
Met gemengde gevoelens zie ik alles tegemoet, maar een gevoel van spanning en avontuur overheerst. Ik heb er enorm veel zin in, maar vind het ook wel een klein beetje eng.
Gelukkig heb ik samen met mn schoonzusje en moeder afgelopen week een 'taarten-decoratie-workshop' gehad, waar we hebben geleerd te werken met fondant. Leuk om met de kinderen te doen: klei-achtig materiaal in felle kleurtjes waar je vormpjes en figuurtjes van kan maken, en je kunt het ook nog eens opeten! Gezellig samen taarten versieren, ik zie het helemaal zitten.
Anywho, donderdag vertrek ik dus. Een vlucht van Amsterdam naar East Midlands in de UK, welgeteld 1 uur en 20 minuutjes vliegen. Mijn vlucht vertrekt om 19.05, dus dat wordt vanaf 17.00 uur 'gezellig' rondhangen op het vliegveld. Gelukkig ben ik natuurlijk niet alleen en komt mijn moeder mij uitzwaaien.
Ik zal heel eerlijk zijn en vertellen dat ik de vliegreis het engst vind van het hele avontuur. In m'n eentje langs de douane op weg naar het juiste vliegtuig, daarna het vliegen wat ik geen probleem vind, en vervolgens helemaal alleen aankomen in een vreemd land op een vreemd vliegveld. Gelukkig zijn er altijd mensen aan wie ik de weg kan vragen :)
Hoe dan ook, ik geloof dat iedereen nu weer een beetje op de hoogte is van hoe alles ervoor staat, dus brei ik er maar een eind aan.
De volgende keer dat ik schrijf, is als ik in Engeland ben! Alvast heel erg bedankt voor het lezen en hoop dat alles goed gaat.
Martine
Heeeeeeeellllllll veel succes lieverd. Maak je maar geen zorgen, alles zal wel op z'n pootjes terecht komen!!
Ik wens je natuurlijk een goede vlucht en aankomst in de UK.
Laat de moed niet zakken :) XOXOXOX
He Martine,
Ik wens je heeeeeel veel plezier met je nieuwe avontuur en het gaat vast heel leuk worden!
Goeie reis en geniet ervan, ik blijf je volgen!
Groetjes Loes
Hoi Martine,
een tijd niet op hyves gekeken en wat zie ik daar reis mee met Martine. en ja ik ga je natuurlijk volgen en wens je succes met alles en met dat vliegen komt echt wel goed hoor.
lieve groet Joke "je buuf"
Bedankt allemaal!
Ook nog even via deze weg ;)
Heel veel plezier en succes!! Geniet ervan!