MCWHuisman.reismee.nl

Het idee tot nu toe

Zoals de meesten van jullie wel weten, ben ik van plan om in maart een half jaar (of langer) naar Engeland te gaan als Au Pair!
Nu heb ik al n hele tijd contact met een familie, en omdat ze mij inmiddels een positie aangeboden hebben, leek het me nu wel een mooi moment om een blog te openen :D
Het gaat om een Italiaanse familie die inmiddels al 10 jaar in Nottingham woont. Zij hebben een jongetje van 3, een meisje van 2 en een baby onderweg.
De moeder werkt parttime en zal met verlof zijn tegen de tijd dat ik daar aankom, en de bedoeling is dat we samen voor de kinderen gaan zorgen. Dus geen yuppen-familie die de zorg van hun kinderen aan iemand anders overdraagt zodat zij zelf lekker carrière kunnen maken ;)
De details worden nog besproken, maar ik zal omstreeks 15 maart vertrekken en ik heb er enorm veel zin in :D

Carlijne

Spannend!! Succes met de voorbereidingen!

Sarah

Lieve juf Martine
Ik zie jeal niet zo veel meer maar ik mis je nu ook al...
Tiene toe! roep ik altijd vrolijk ...en je was mijn eerste vertrouwde lieve juffie..maar juf Jurrie is ook heel lief. papa en mama wensen je een hele leuke ervaring bij het gezin in Engeland. Wij reizen via deze weblog graag af en toe even mee.dag knuffel van Sarah